Közép-Dunántúl

Áldozatvédelmi és mediációs iroda nyílt Veszprémben, a hajléktalanok Jutasi úti átmeneti szállóján. Ez az ország első ilyen jellegű intézménye - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján kedden.

Tájékoztatásuk szerint a hajléktalanok áldozattá válásának megelőzése, a hajléktalan áldozatok segítése céljából, országosan egyedülálló módon a megyeszékhely átmeneti szállóján áldozatvédelmi és mediációs irodát alakítottak ki. 

Az irodában a hajléktalanellátásban jártas szociális munkások és mediációs szakemberek adnak tanácsokat, és kezelik a kialakult konfliktushelyzeteket mediáció keretében - áll a közleményben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési témájú kiadványokkal, tanácsadással, a szakterülethez kapcsolódó oktatások szervezésével segíti az iroda munkáját - tették hozzá.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com