Közép-Dunántúl

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon 2013. október 8-án ülésezett a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Közterületvédelmi és Hajléktalanokkal foglalkozó, valamint a Szolidaritási Munkacsoportja.

A szakmai megbeszélést megtisztelte jelenlétével a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának részéről Némedi Lajos alpolgármester és Stigelmayer Józsefné önkormányzati képviselő is.

A gyűlés résztvevőit a Közterületvédelmi Munkacsoport vezetője, Réfi Ferencné köszöntette, aki egyben a Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közterület Felügyeletét irányítja. A munkacsoportban a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzat Városüzemeltetési Irodája, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálata, a Veszprémi Evangélikus Egyházközség, a Veszprém Megyei Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelem, valamint a városban működő polgárőr egyesületek is képviseltették magukat.

A jelenlévők a szakmai egyeztetésen célul tűzték ki a hatósági ellenőrzés feladatainak összehangolását, de arról is megállapodtak, hogy a jövőben intézkedéseket tesznek a közterület rendjének, illetve az élhető környezet védelmének javítására, valamint törekednek arra, hogy a lakosság szubjektív biztonságérzete fokozódjon.

A meghatározott célok elérése érdekében feltérképezik azokat a helyeket és problémákat, amelyeket a közterület védelme szempontjából kiemelten kell kezelni, és összehangolt tevékenységgel, helyi szintű ellenőrzésekkel, illetve programokkal javítják a lakosság biztonságérzetét.

A cikkhez tartozó galéria képei:

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com