Közép-Dunántúl

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány termében ülök (a Papírgyári úti épületben) a meglehetősen nagy létszámú hajléktalan között.

Szenteste van. Sorban szólalnak meg a karácsonyi dalok, versek, bibliai idézetek. A dalokat hangszerekkel kísérik. Az előadók között vannak vendégek, akik értünk, hajléktalanokért, a mi hangulatunk javításáért jöttek, önzetlenül és szeretettel adták elő műsorukat.

Mondanak verset közülünk is néhányan. A hangjuk az izgalomtól elcsuklik, de bátran kiállnak, ebből is látszik, hogy ők is adni akarnak valamit a többieknek.

A műsor után süteményekkel kínálnak, de mindenki kap egy csomagot is.

Ez a hangulat megmarad bennem este az ágyban is. Tör fel belőlem a rengeteg karácsonyi emlék azokból az időkből, amikor még én is meghitt családi légkörben töltöttem a szentestéket. Elalvás előtt szinte úgy érzem, velem vannak a szeretteim.

Ezért a hangulatért, amit nekünk nyújtottak, szeretnék ezúttal köszönetet mondani minden szervezőnek, előadónak, az alapítvány vezetőinek, gondozóknak és nem utolsósorban a Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezetének, valamint a református egyháznak - írta Sümegi Zoltán, aki hajléktalanként az alapítványi szállón töltötte a karácsonyi ünnepeket, valamint ott köszönt rá az új esztendő, a 2010-es év is.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com