Közép-Dunántúl

Szerdán osztott utoljára zsíroskenyeret a hajléktalanoknak a Máltai Szeretetszolgálat Székesfehérváron. A jótékonysági szervezet hetente háromszor 150-250 hajléktalannak adott zsíros kenyeret és forró teát.

Az akciót eddig a helyi kenyérgyár támogatta, de szerdán a cég igazgatója személyesen kereste fel a szeretetszolgálat vezetőjét, és arról tájékoztatta, hogy a gazdasági válság miatt a továbbiakban nem tudnak kenyeret adni nekik.

A kenyérgyár hetente 90 kiló kenyérrel támogatta az akciót. A szeretetszolgálat most cégek és magánszemélyek segítségét kéri a kenyérosztás folytatásához, akár egy kilós kenyerek felajánlását is örömmel fogadnák.

A jótékonysági akció napi költsége 12 ezer forint, azaz a heti háromszori kenyérosztás 36 ezer forintból megoldható lenne. A szeretetszolgálat számlaszáma: MKB 10300002-20102898-00003285

 

forrás: Index.hu

 

 

az eredeti cikk itt olvasható

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com