Közép-Magyarország

Az új budapesti városvezetés november elején tett vállalásának megfelelően december 15-ig volt utoljára lehetősége az otthontalan embereknek éjszakai menedékként használni az aluljárókat.

Az életvitelszerű közterületeken melegedés megszüntetésének igényével született szabályozás több száz hajléktalant érint; nekik akkor is muszáj valamelyik legális szálláson meghúzniuk magukat, ha korábban dacból vagy elvből nem tették.

A város legnagyobb ideiglenes szállás hálózatát a Budapesti Módszertani Szociális Központ működteti: tucatnál is több ellátóval felszerelt menedéket kezelnek, melyek közül az egyik legnagyobb a Könyves Kálmán körúti, vagy ahogy a fedél nélküliek emlegetik: a Könyves. A napközben is üzemelő központ egy-egy éjszaka közel 210, rendkívüli hideg esetén rövidebb ideig viszont 250-nél is több ember fogadására képes.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com