Közép-Magyarország

A Menedékház Alapítvány célja a leszakadó rétegek társadalmi és gazdasági integrációs esélyeinek növelése, illetve a már leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatása. A mély szegénység és a kirekesztődés felszámolása, az esetleges esélyteremtő intézkedések kialakításával. Lényeges szempont a szociális szolgáltatást igénybe vevő kezdeti, nem megfelelő állapotának megváltoztatása.

Napjainkban a hajléktalanságot újratermelő társadalmi jelenségek (az elszegényedés, a munkanélküliség, a lakhatási nehézségek, a lakásvesztés, az alkohol- és a drogfogyasztás miatt megjelenő viselkedészavarok) felerősödtek. Ezek a családi konfliktusok közvetlen kiváltó okaiként jelentkezve gyakran hajléktalansághoz vezetnek.

Az egyre növekvő hajléktalanság, a hatékonyság követelményét támasztja a hajléktalanellátás minden szereplőjével szemben. A hatékonyság növekedését döntően a az új lehetőségek keresésével, a meglévő programok fejlesztésével érhetjük el. A változás a megújulás létfontosságú ahhoz, hogy “ versenyképes” kiút lehetőségeket tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.


Intézményeink:

-éjjeli menedékhely (utcán élő hajléktalanok számára)
- nappali melegedő
-családok átmeneti otthona I-II

Progarmok:
- „12 ágy” program
- Műhely klub

 


Elérhetőségek: 1112 Budapest, Muskétás utca 1. 7.épület
Tel.: 061248000
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
http://www.menedekhaz.hu

You have no rights to post comments

Hozzászólások   

 
0 #3 Pusztai Magdaléna 2014-10-07 12:46
Glonzi Vilmos..Mielőtt ilyen lekezelően írsz valamiről, előbb tanulj meg helyesen írni.
Örvendetes, hogy csinálnak valamit, hasznossá teszik magukat..Viszon t ha ez számora ennyire rémesnek tűnik, akkor tegyél ellene .
 
 
0 #2 borisz 2013-03-08 21:39
Pffúú Apám! De nem vagy Te képben! Ez a hely messze van az undorítótól! Ennél még lakásokban is rosszabb körülményeik vannak embereknek, családoknak, sőt a tömeg szállásokról nem is beszéltünk. Még mielőtt megkapnám. Nem vagyok a Menedékház munkatársa! Abból dolgoznak a srácok amit rendelkezésre bocsájtottak. Sok ilyen felfogású kollégával rendelkező hely kellene!
 
 
-1 #1 glonczi vilmos 2013-03-07 12:31
Undorító hej hogy lehet ien körülmények közt embereknek élni. Arrol nem beszélve hogy gyerekek. Is vannak.
 
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com