Közép-Magyarország

A Menedékház Alapítvány célja a leszakadó rétegek társadalmi és gazdasági integrációs esélyeinek növelése, illetve a már leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatása. A mély szegénység és a kirekesztődés felszámolása, az esetleges esélyteremtő intézkedések kialakításával. Lényeges szempont a szociális szolgáltatást igénybe vevő kezdeti, nem megfelelő állapotának megváltoztatása.

Napjainkban a hajléktalanságot újratermelő társadalmi jelenségek (az elszegényedés, a munkanélküliség, a lakhatási nehézségek, a lakásvesztés, az alkohol- és a drogfogyasztás miatt megjelenő viselkedészavarok) felerősödtek. Ezek a családi konfliktusok közvetlen kiváltó okaiként jelentkezve gyakran hajléktalansághoz vezetnek.

Az egyre növekvő hajléktalanság, a hatékonyság követelményét támasztja a hajléktalanellátás minden szereplőjével szemben. A hatékonyság növekedését döntően a az új lehetőségek keresésével, a meglévő programok fejlesztésével érhetjük el. A változás a megújulás létfontosságú ahhoz, hogy “ versenyképes” kiút lehetőségeket tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.


Intézményeink:

-éjjeli menedékhely (utcán élő hajléktalanok számára)
- nappali melegedő
-családok átmeneti otthona I-II

Progarmok:
- „12 ágy” program
- Műhely klub

 


Elérhetőségek: 1112 Budapest, Muskétás utca 1. 7.épület
Tel.: 061248000
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
http://www.menedekhaz.hu

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #3 Pusztai Magdaléna 2014-10-07 12:46
Glonzi Vilmos..Mielőtt ilyen lekezelően írsz valamiről, előbb tanulj meg helyesen írni.
Örvendetes, hogy csinálnak valamit, hasznossá teszik magukat..Viszon t ha ez számora ennyire rémesnek tűnik, akkor tegyél ellene .
Idézet
 
 
0 #2 borisz 2013-03-08 21:39
Pffúú Apám! De nem vagy Te képben! Ez a hely messze van az undorítótól! Ennél még lakásokban is rosszabb körülményeik vannak embereknek, családoknak, sőt a tömeg szállásokról nem is beszéltünk. Még mielőtt megkapnám. Nem vagyok a Menedékház munkatársa! Abból dolgoznak a srácok amit rendelkezésre bocsájtottak. Sok ilyen felfogású kollégával rendelkező hely kellene!
Idézet
 
 
-1 #1 glonczi vilmos 2013-03-07 12:31
Undorító hej hogy lehet ien körülmények közt embereknek élni. Arrol nem beszélve hogy gyerekek. Is vannak.
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com