Közép-Magyarország

Tisztító- és tisztálkodószereket gyűjtenek a hajléktalanok, szenvedélybetegek és a Baptista Szeretetszolgálattól segítséget kérő rászoruló családok megsegítésére.

A szeretetszolgálat szociális ügyekkel foglalkozó egysége, az Utcafront részleg tisztító- és tisztálkodószereket gyűjt a százfős hajléktalanszállóján lakó hajléktalanok, szenvedélybetegek és a szolgálattól segítséget kérő rászoruló családok számára. Az adományokat a X. kerületben, a Bánya utca 1. alatt várják minden nap 10-19 óra között - közölte a segélyszervezet csütörtökön az MTI-vel.

A támogatást a hajléktalanszálló lakói egy általuk ültetett virággal köszönik meg, ezen felül pedig meghívják a Spontán Színház Tisztaság című előadására a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com