Közép-Magyarország

Kedves Kollégák!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a XVIII. kerület Reviczky Gyula u. 72. szám alatt megnyílt új szállónk. A koedukált, 50 férőhelyes intézménybe elsősorban azokat a hajléktalan embereket várjuk, akiknek hosszabb távon van szükségük elhelyezésre, és - bár a nyílt munkaerőpiacon nem tudnak elhelyezkedni - fontos cél számukra azaktivitásuk megőrzése. A bekerülést felvételi beszélgetés előzi meg, az intézmény munkájáról Bakonyi Judit ad felvilágosítást a 294-74-15 számon, a szakmai program pedig letölthető.Gróf András

Baptista Szeretetszolgálat

REVIP Szálló

intézményvezető


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
-7 #3 revip@freemail.hu 2013-04-20 13:30
Önök fajgyülök,ês kérem Nagy Rihárdot,hogy írjon keddre egy javaslatot.Kedd en érte megyek.Mert kell a FED-hez.Sztojka Antal.
Idézet
 
 
+3 #2 Buzás Endre 2011-11-14 13:52
Kedves Erika

mail:
tel: 294-7415
Idézet
 
 
+2 #1 Grátzer ERika 2011-11-11 15:35
Jó napot Önöknek!

Én már írtam Önöknek és szeretnék a Revip szállóra költözni.
Kaptam választ is, de - őszinte leszek - nem találom az e-mail címüket. Azt tudom, hogy két beszélgetés előzi meg a felvételt és 55 év fölött van felvétel, kivétel esetén (én 52 vagyok) ez egyéni elbírálás szerint döntenek. Kérem, válaszoljanak és szeretném megtudni az e-mail címüket is. Oda bővebben tudnék írni, bár magamról már írtam szinte önéletrajz-szer ű információkat.
Köszönöm: Erika Grátzer
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com