Közép-Magyarország

Hajós utca - hajléktalanmentesítés

 

Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:

 

Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca 41. kapualjában előfordul, hogy egy-egy éjszakára hajléktalanok veszik birtokukba a kiugró részeket. A ház úgy döntött, hogy fantasztikus, esztétikus és mindenekelőtt jó üzenetet közvetítő vasláncokkal próbálja a hajéktalanok tudtára adni, hogy ott bizony tilos éjszaka aludni. Arról nincs információm, hogy esetleg más, mondjuk verbális eszközöket bevetettek-e a probléma megoldására, bár valószínűsítem, hogy nem. A ház egyébként még 2-3 ilyen felülettel rendelkezik, de autók álltak előtte (a tilosban amúgy), így csak ezt sikerült rendesen lefényképezni.

 

~dá~: Hajós utca - hajléktalanmentesítés

Hajós utca - hajléktalanmentesítés


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com