Közép-Magyarország

Max. 7 fő részére 2010. őszén, amire várok szeretettel jelentkezőket.

Mi ez? Kinek szól? És ki tartja?

mi ez: a szupervízió egy tanácsadási forma, amely során a szakmai személyiségünkön dolgozunk. A figyelem fókuszában a hivatását gyakorló szakember áll, célja, hogy elősegítse a hatékonyabb szakmai működést. A résztvevő behozza a csoportba egy kérdését, elakadását a munkájával, szakmaiságával kapcsolatban, majd a feldolgozás során a szupervízor és a csoporttagok segítségével lehetőséget kap önmagára külső szemmel tekinteni és ezáltal egy saját élményű tanulási folyamat jön létre, megtörténik az elmozdulás. A szupervízor legfőbb munkaeszköze az önreflektív kérdés, jelenlét.

A szupervízió mindig folyamat, a résztvevők számától függően 7-9 alkalom, 2-3 hetente, alkalmanként 1,5 óra.
kinek: bárkinek, aki tanulni szeretne a saját működéséről. Bárkinek, aki szakmaiságában elakadt, problémája van, esetleg kiégés veszélye fenyegeti, vagy a szervezeti átalakulást szeretné magában helyretenni, és kész tanulni önmagáról, keresi a kérdésre a választ: "hogyan kerültem ebbe a helyzetbe, és hogyan változhatok?"

5-7 fős csoport leszünk, remélhetőleg minél színesebb szakmai háttérrel.
ki tartja: Hoffmann Kriszta, a Károli Gáspár Református Egyetem szupervízor hallgatója, szociális munkás, tréner.
Ez a csoport része a szakmai gyakorlatomnak és az Egyetem felügyelete alatt zajlik. A csoport budapesti helyszínen lesz, a konkrét helyszín még megállapodás kérdése.

A szupervíziós csoport díja alkalmanként és fejenként 2.000 Ft.

Ha magadra ismertél, szeretettel várom jelentkezésed, ha pedig ismersz olyat, aki szerinted magára ismerne, annak kérlek, hogy továbbítsd a lehetőséget!Minden kérdéssel fordulj bátran hozzám!Üdvözlettel,
Hoffmann Kriszta
szakmai vezető
Utcai Szociális Segítők Egyesülete
+36-20-555-05-24

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com