Közép-Magyarország

Pénzt akart rabolni egy hajléktalantól egy fiatal Vecsésen; az idős férfi életét vesztette a bántalmazás miatt – közölte a rendőrség a honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – fogva tartása mellett – L. István 26 éves vecsési lakos ellen – olvasható a Police. hu oldalon. Vecsés külterületén még december 4-én egy erdős részen található fabódéban a helyi rendőrőrs beosztottjai egy 61 éves hajléktalan férfi holttestére bukkantak. Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a sértett bántalmazás következtében halt meg.

Az eljárás során megállapították, hogy a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható L. István helyi lakos december 2-án azért ment a sértett tartózkodási helyére, hogy erőszakkal elvegye a pénzét. A férfit egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta, hogy áldozata belehalt sérüléseibe. A gyanúsított nem talált készpénzt, mindössze egy bicskával távozott a helyszínről – írták. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest




Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com