Közép-Magyarország

A Józan Babák Klub Megkereső Szolgálatával utcán, aluljárókban, más közterületeken, valamint fűtetlen lakásokban keressük fel rászoruló, súlyos szociális válságban élő embertársainkat. Munkánk jellegéből adódóan, jelentős részük szenvedélybetegségben és/vagy pszichiátriai betegségben szenvedő ember, s közülük számosan nem vagy csak elégtelen mértékben képesek gondoskodni önmagukról.

 A krízishelyzetek kezelésében nagy segítséget jelent számunkra, ha a szükségleteknek megfelelő adományokat tudunk eljuttatni ügyfeleinknek, elsősorban takarókat, hálózsákokat, meleg női-, férfi- és gyermekruházatot, cipőt, csízmát.

 Kérjük, aki a felsoroltakkal tud segíteni, keresse ügyfélszolgálatunkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, (minden nap 12 és 18 óra között) a 06-20-912-71-62-es telefonszámon, vagy a www.jozanbabak.hu oldal elérhetőségek rovata szerint.

 Bármilyen apró segítséget is örömmel veszünk.

 

Üdvözlettel:

Józan Babák Klub

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com