Közép-Magyarország

Március 28-án levelet kaptatok arról, hogy készítünk egy javaslatot a budapesti hajléktalan-ellátás közeli jövőjére, hogyan továbbjára vonatkozóan. Kértem azokat, akik hozzá kívánnak járulni a készülő javaslathoz, a pénzügyi, szervezeti és egyéb tényezőket számba véve reálisan megvalósítható javaslataik lennének a budapesti hajléktalanellátás közép távú jövőjére vonatkozóan, hogy e javaslataikat juttassák el hozzám 2011. április 30-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre! Természetesen személyesen is szívesen megbeszélem a hozzám eljuttatott javaslatokat, négyszemközt, vagy sok szemközt, a Tizek ülésén, vagy bármilyen más formában, aki, ahogy kívánja.”

 

Április 30-a van. A javaslat elkészült. Mellékelem.

 

Véleményeteket, javaslataitokat a dokumentumhoz várjuk szóban és írásban!

 

Ehhez

2011. május 6-án (pénteken) 9h-kor megbeszélést tartunk a

XIII. Dózsa György út 152. sz. alatt,

melyre minden érdeklődőt, hozzászólót tisztelettel várunk!

 

Ezt követően véglegesítjük javaslatunkat, s adjuk át Budapest főpolgármesterének.

 

 

Üdvözlettel

 

Budapest, 2011. április 30.                                               Dr. Győri Péter és Vecsei Miklós

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
+1 #3 tippelés 2011-05-07 23:15
Tisztelt Dolgozók (Balekok)!

Kérem azokat, akik hozzá kívánnak járulni (vagy inkább nekem ny.lni) a készülő , a pénzügyi, szervezeti és egyéb tényezőket (Vecsei) számba véve reálisan (Tarlós mentessen) megvalósítható javaslataik lennének (ha neked nincsen, másoknak aztán mi lenne?) a budapesti hajléktalanellá tás közép távú (még rövid távon sem bírtál kinyőgni semmit húsz év alatt) jövőjére vonatkozóan, hogy e javaslataikat juttassák el hozzám (értsd: HOZZÁM, az Istenhez) 2011. április 30-ig a mail címre! Természetesen személyesen is szívesen megbeszélem (demokrata lettél, de csak Tarkós miatt, Demszki alatt nem az voltál) a hozzám eljuttatott javaslatokat, négyszemközt (fúj), vagy sok szemközt, a Tizek ülésén (az mi?), vagy bármilyen más formában, aki, ahogy kívánja (nem kíván téged senki).
Idézet
 
 
+1 #2 Buzás Endre 2011-05-06 10:53
Aki volt a mai megbeszélésen le tudná írni mi is történt?
Idézet
 
 
+5 #1 slopper 2011-05-02 11:40
idézet a tanulmányból,am ihez egyeztetésre kívánják hívni a civileket: "A nem-önkormányza ti szervezetek szerepe ugyan pótolhatatlan a budapesti hajléktalan-ell átásban, de az ellátás egészén belül meghatározó súlyt képvisel a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő Budapesti Szociális Módszertani Központ és Intézményei. Ez egyben biztos garanciát is nyújt az ellátás területén az önkormányzat számára."
Nem nagyon kell kommentálni ezt a bekezdést.
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com