Közép-Magyarország

TISZTELT PÁLYÁZÓK, KEDVES KOLLÉGÁK!
 
A sikeres pályázatok érdekében a Hajléktalanokért Közalapítvány a „Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a Közép-magyarországi régióban 2014-15.” című, 2014-15 – KMR kódú pályázati felhívással kapcsolatban információs napot szervez
 
2014. JÚNIUS 25-ÉN (SZERDÁN) 10 ÓRÁTÓL
 
a Közalapítványi Iroda nagytermében (1067 Budapest, Szobi utca 3. II. emelet).
A megbeszélésen lehetőség lesz a pályázati felhívással kapcsolatos szakmai kérdések, és az eljárással kapcsolatos adminisztratív követelmények tisztázására.
A könnyebb tervezhetőség érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukat 2014. június 23-ig jelezni szíveskedjenek a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen!
A pályázatról további részletek, és a pályázat beadásához szükséges dokumentumok elérhetőek a www.hajlektalanokert.hu oldaton, az "Aktuális pályázati felhívások" menüpontban.
A fenti e-mail címen írásban is várjuk kérdéseiket a pályázati felhívással kapcsolatban. Előzetes időpont-egyeztetést követően személyes konzultációra is lehetőséget biztosítunk. Ilyen igény esetén kérjük, keressék a Közalapítványi Iroda munkatársait e-mailben, vagy telefonon.
 
2014. június 16.
Hajléktalanokért Közalapítvány, Közalapítványi Iroda

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com