Közép-Magyarország

Kedves Kollégák!
A Menedékház Alapítvány Éjjeli Menedékhelyének a profilja megváltozik. Ez az ellátni kívánt ügyfélkörre vonatkozik. Speciális Éjjeli Menedékhelyünk 2016 június 1.-től elsősorban olyan 55 év (Indokolt esetben 50 év) feletti ügyfeleket vár, akik életkoruk, egészségügyi állapotuk, mentális státuszuk, valamint szociális helyzetük miatt sokkal veszélyezettebbek a hajléktalanellátás más intézménytípusaiban, illetve akik képesek az önellátásra. Az intézményünkbe bárki jelentkezhet, legyen az utcán élő, vagy intézményben lakó ügyfél aki megfelel a bekerülési feltételeknek. A bekerüléshez a csatolt kérelmet, az ajánlást kell eljuttatni hozzánk,(Mindkét dokumentum elektronikusan kitölthető.) illetve az ugyancsak csatolt egészségügyi állapotra vonatkozó igazolást. Természetesen lehetőség van a Menedékház Alapítványnál is elvégezni az orvosi vizsgálatot, ahhoz kollégáink tudnak időpontot mondani. Az felvételt egy személyes beszélgetés zárja, illetve egy TEAM döntés, amely alapján fogadjuk, vagy utasítjuk el leendő ügyfeleinket. Hely hiányában ügyfeleink várólistára kerülnek. Az intézmény speciális jellegénél fogva a szociális munka elsősorban lakóink szociális otthoni elhelyezésére irányul.
Természetesen az intézményünk folyamatosan fog átalakulni. Ez év augusztus 31. napja vizionálja a teljes átalakulást. Addig a jelenlegi ügyfeleinket vizsgáljuk, illetve próbáljuk megoldani azon ügyfelek elhelyezését akik kiesnek tőlünk a jelenlegi ellátásból. Mellékelek egy szóróanyagot, (A/6) illetve egy plakátot (A/3) amennyiben lehetséges kérlek titeket, hogy a plakátot tegyétek ki az ügyfelek által is jól látható helyre. A szórólap, szabadon sokszorosítható és nyomható.

Ezzel egyidejűleg Nappali Melegedőnk nyitvatartási ideje csökkenni fog. Minden hétköznap várjuk ügyfeleinket 10-16 óráig. A Nappali Melegedőnk szolgáltatásai nem változnak, ügyfélköre marad a régi.

Amennyiben kérdésetek van, keressetek meg minket:

Vithalm László
Intézményvezető
Nyéki Krisztina
Szakmai vezető

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com