Közép-Magyarország

A tér felújítása miatt nem folytathatja a megszokott helyszínen az ételosztást az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, írja a Magyar Nemzet. A Teleki térre akarnák átköltöztetni őket, de a szervezet tart attól, hogy a rossz hírű környékre nem követnék őket a rászorulók.

Szerdától nem kaphatják meg a rászorulók megszokott ételüket a budapesti Blaha Lujza téren, mert a teret felújítási munkák miatt lezárják, írja a szerdai Magyar Nemzet. A téren az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány tizenegy éve oszt élelmiszercsomagtot, amely egytálételből, kenyérből, joghurtból és gyümölcsből áll. Az alapítvány munkatársa, Szilaj Péterné Csilla a napilapnak azt mondta: naponta legalább ötszázan állnak sorba ételért, a többség idős ember vagy elszegényedett, sokgyermekes család, egyharmaduk hajléktalan.

A szervezetenek kedden azt ajánlották, hogy a felújítás idején folytassák a munkát a Teleki téren, de ide nem akarnak költözni, mert tartanak attól, hogy a rossz hírű környékre a rászorulók nem mernék követni őket, olvasható a Magyar Nemzet cikkében. A szervezet azt szeretné, ha a felújítás alatt is kijelölnének nekik egy szegletet a téren vagy valamelyik környező kis utcában. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. későbbre ígért választ.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com