Közép-Magyarország

Korán megérkezett a tél, a Mikulás is hóesésben érkezhetett a gyermekekhez, mellyel igazi ünnepi hangulat ébredhetett az emberek szívében. A X. kerületi Segítőház Szociális Otthon átmeneti szállórészén is sikerült kis örömöt, melegséget hozni a nélkülözőknek, hiszen celeb lányok lepték meg a hajléktalanokat énekléssel, csoki mikulással, naranccsal, és ami a legfontosabb: őszinte kedvességgel.

A Homeless-Elephant jótékonysági kampány keretein belül újult meg a Hajléktalanokért Közalapítvány X. kerületi Segítőháza-nak átmeneti szállórésze, ahol Mikulás alkalmával kis ünnepséget szervezett a kampány ötletgazdája, az Elephant Holding Zrt. és a Hajlék Nélküliek Jövőjéért Alapítvány – Sorsfordító Programja - közösen. Horváth Csaba, az Alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Szögeczki Ági (VV Ágica) a jótékonysági kampányban a kezdetektől részt vett, számtalan esetben kiállt a hajléktalanok mellett, ha, kellett ételt osztott, közösen énekelt az Oltalom Kulturális Kör zenekarával, háziasszonyi teendőket látott el számos eseményen.
Az ő meghívására érkezett Villányi Andi is, hogy kedves személyiségükkel, közös énekükkel, mikulás ajándékaikkal pár perc örömet hozzanak a nélkülözéssel teli hétköznapokba.

Villányi Andi (Fresh Andi) is kiáll a hajléktalanok mellett, „hiszen nagyon sokan vannak fedél nélkül, akik önhibájukon kívül jutottak ebbe a helyzetbe, akiknek feltétel nélkül segíteni kell a társadalomba valló visszailleszkedésébe”, hangzottak el támogató szavai.

Ágicát és Fresh Andit is meghatotta a hajléktalanok szeretet igénye, kedvessége, akik nagy szemekkel figyelték a lányok mozdulatait, segítséget nyújtó kezeit. Az Oltalom zenekar támogatásával, egy 10 éves nehéz sorsú kisfiú, Stefán Ricsi mondott verset, mellyel sokak arcára könnycseppet csalt.

Az Elephant Holding elkötelezett a hajléktalanok problémáinak megoldása mellett, mert vannak emberek, akiknek csak egy kis segítségre van szüksége és vannak emberek, akiknek ez a kis segítség elegendő ahhoz, hogy visszatérjenek a társadalomba. Mivel a Cégcsoport számára legfontosabb, hogy ne látszatmegoldások valósuljanak meg, ezért esett választásuk a X. kerületi Segítőházra, hiszen itt megvalósul az, amit ők is megoldásnak gondolnak a hajléktalan problémára. Fontos számukra, hogy itt a segítségnyújtás minden szinten kézzel fogható, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérik az embereket. A segítő tevékenység kiterjed a továbblépési szándék megkezdésétől a saját életvezetés magvalósítására.További információ az eseményről:

Elephant Holding Zrt.
Lehóczky Orsolya
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
06-30-338-3-338
www.elephant.hu

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com