a világból

A színésznő Justin Long színésszel állt össze egy kampány erejéig, amelyben a hajléktalan fiatalokért lépnek fel,  a statisztikák szerint ugyanis az Egyesült Államokban háromból egy hajléktalan még gyerek. A kampány lényege egyébként az, hogy rávegyék az embereket, ajánlják fel megunt farmerjeiket a rászorulók számára.

Amikor hallottam a statisztikát, nehéz volt nem törődni vele. Annak köszönhetően, hogy a Twilight, és a New Moon miatt bejárhattam az országot, különféle hátterű fiatalokkal is találkozhattam. Mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét erre a fontos ügyre. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert lehetőségem van arra, hogy egy kicsit megváltoztathassam a világot.

Öröm látni azt, amikor a celebek arra használják fel hírnevüket, hogy jót tegyenek! Kérünk még ilyet! /piros pont, nyilván/

 

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com