a világból

Több számítógéppel gazdagodott tegnap a Prison Fellowship Románia alapítvány által működtetett keresztény központ. A számítógépeket a kolozsvári Rotary Club adományozta a központnak, céljuk pedig, hogy több mint 150 Kolozs megyei hajléktalan gyermeknek adják meg a lehetőséget, hogy részt vegyenek az internetezés alapjaiba bevezető felzárkóztató képzésen. A tegnapi eseményen 25 számítógéppel felszerelt két tantermet is átadtak. Az adomány értéke közel 50 000 dollár.

– Napjainkban az internetfelhasználási ismeretek elengedhetetlenek, ha valaki munkát akar találni, ezért is van olyan nagy szükség erre a projektre – nyilatkozta Constantin Asăvoaie, a központ működtetője. Az adománylevél aláírásánál jelen volt Radu Moisin alpolgármester, valamint Irineu Bistriţeanul püspök.

You have no rights to post comments
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Műhelyek

No current events.

ÁLLÍTSUK MEG A BÁNTALMAZÁST!

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2017)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2017 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com