Vélemény

A hely című riportműsor szokatlan, érdekes és fontos helyekre viszi el a hallgatókat. Helyszíneinkre egy hónapon keresztül négyszer is visszatérünk.

Mozgó stúdiónk kitelepült egyebek között a metróalagút Duna alatti fúrására, a színházi díszletek mögé, a tűzoltóság, a rendőrség, a légi mentők bevetéseire, megnéztük a Sziget fesztivált, az áruházakat, csarnokokat hátulnézetből, és a tudományos kutatóműhelyeket munka közben. Bemutatjuk a vadászpilóták, a vasutasok, a tűzszerészek, a vidéki tévések munkáját, a parlament és az Afganisztánban szolgáló magyar katonák életét is.

A műsorban sok előre fölvett riport, archív felvétel is előfordul, amelyre szereplőink a helyszínen reagálnak. Olyan helyeket keresünk föl, ahová az átlagember soha nem jut el, s ahol érdekes események történnek, izgalmas személyiségek élnek és dolgoznak, s ahol már a „hely szelleme” is megérinti az odalátogatót.

 

Aluljáró sorozatunk ismétlésének második darabja a Nyugatiról szól. Legtöbbünknek, akik ott rendszeresen járkálunk a zsibvásár, a padlón fekvő és minden egyéb kis zugban ücsörgő hajléktalan emberek jutnak először eszünkbe. Persze ez is a kép része, és az eredeti, 50 perces változatban volt is szó róla, de az ismétlésben a zenészekre és a nyugati aluljáróra, mint élhető térre koncentrálunk. Kerekedjenek fel velünk, kicsit vissza a hűvösbe és fedezzük fel az aluljáró játékosabb arcát!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com