Nyugat-Dunántúl

Szombathelyen a Zanati úti hajléktalanszállón az egyik lakó a szociális munkást támadta meg, másik kettő pedig összeverekedett.

Szilveszter napján este kilenc után futott be a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a Zanati úti hajléktalanszállón szociális munkásra támadt az egyik ott lakó.

A járőr a helyszínről előállított egy hajléktalant, aki ittassága miatt bántalmazta a munkáját végző szociális dolgozót. A személy az előállítás során a Szombathelyi Rendőrkapitányság előállító helyiségében szándékosan az előállító helyiség rácsába verte a fejét, ezért őt mentővel a Vas megyei Markusovszky Kórház Sürgősségi Osztályára szállítoták, ahol megállapítást nyert: könnyű sérüléseket szenvedett. Innen a rendőrök tovább vitték a pszichiátriára.

A hajléktalansztállón azonban továbbra sem volt nyugalom. A járőr garázdaság miatt előállított két férfit, akik a helyszínen összeverekedtek. Mindkét garázda ellen büntetőeljárást kezdeményeztek.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com