Nyugat-Dunántúl

Véget ért a hajléktalanok téli ellátása, a soproni szociális intézet 60 embert egész évben el tud látni, míg a fenn maradó 50-nek az utcán kell éjszakáznia.

Április 15-ével véget ért a hajléktalanok téli ellátása, és megszűntek az időszakos férőhelyek, rendkívüli esemény nem történt. Az idei télen 110 embert látott el a soproni Flandorffer Ignác Szociális Intézet és Mikrotérségi Gondozási Központ. Haász Sándor az intézmény igazgatója elmondta, hogy 60 embert a szociális intézet egész évben el tud látni, míg a fenn maradó 50-nek az utcán kell éjszakáznia. ˝A nyári időszak szakmai szempontból egyfajta előrelépés számunkra, több időnk marad a konkrét szakmai munkára. Ilyenkor azon tudunk dolgozni, ami küldetésünk lényege, hogy vissza tudjuk integrálni a hajléktalanokat a társadalomba˝ - mondta Haász Sándor a Corvinus Rádiónak.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com