Nyugat-Dunántúl


A hajléktalanok ellenőrzésére utasította a belügyminiszter Pintér Sándort Orbán Viktor miniszterelnök - közölte a HírTV. Győrben információink szerint a volt Vadász-laktanyában és a Püspökerdőben él több hajléktalan együtt.
 
Győrben is ellenőrizhetnék a csoportokban élő hajléktalanokat

A héten egyeztet az országos rendőrfőkapitánnyal Pintér Sándor belügyminiszter a hajléktalantelepek ellenőrzéséről - közölte Hír Televízió. A csatorna híradója szerint erre Orbán Viktor miniszterelnök adott utasítást. A kérés oka feltehetőleg az, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint a Csepelen elásott emberek és az elkövetők is hajléktalanok lehettek. A gyilkosságsorozat ügyében hat embert tartóztatott le a rendőrség, a nyomozóhatóság szerint a macedón férfi a csepeli erdőben élő hajléktalan bűnbanda segítségével végzett áldozataival. A gyanú szerint négy embert ölt meg, eggyel pedig megpróbált végezni. A férfit hátrakötözött kézzel, a nyakáig ásták a földbe, de sikerült kiszabadulnia, a rendőrséget is ő értesítette - emlékeztetett a HírTV.
 
A hajléktalantelepek feltérképezése a vidéki nagyvárosokban is aktuális. Győrben a volt Vadász-laktanya és a Püspökerdő területén él együtt több hajléktalan, kérdés, hogy a vizsgálat elér-e hozzájuk is. A hajléktalanok által elkövetett kisebb bűncselekmények Győrben sem ismeretlenek, zaklatásnak pedig nap mint nap ki vannak téve azok, akik a hajléktalanok egrecíroztatását kénytelenek elviselni akár a belvárosban is.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

 
0 #2 paraleo 2011-08-17 15:04
Aha, értem, hajléktalan=bűn öző. És nem átallanak még a belvárosba is bemenni...
Ki ez a (moderálva) aki ezt írta? Mert aláírást nem látok...
Idézet
 
 
+4 #1 Kardos 2011-08-17 11:16
Én elfogadhatatlan nak tartom, hogy ilyen hangulatkeltésr e használják a Csepelen történt megdöbbentő bűncselekményt.
Idézet
 

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com