Nyugat-Dunántúl

Az embertelen történet még a nyáron kezdődött, ám a sértett hajléktalan elszenvedett megaláztatásairól csak nemrégiben tett feljelentést a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon.

A cselekmények elkövetésével gyanúsítható ugyancsak hajléktalan P. Attilát a bíróság november 08-án előzetes letartóztatásba helyezte. A 21 éves férfi terhére a zsaroláson túl súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése, rablás és nemi erkölcs elleni bűntett is róható.

57 éves hajléktalan társát, aki kivonta magát az eljárás alól egy nappal később, november 9-én fogták el a mosonmagyaróvári rendőrök. Kihallgatása jelenleg folyik.

A gyanúsítottak több esetben, pusztán szórakozásból ütlegelték, kínozták, bántalmazták a sértettet. Az emberi méltóságától megfosztott férfit a sorozatos testi és lelki fenyítések védekezésre, akaratnyilvánításra képtelenné tették. Az egyébként is gyengébb fizikummal rendelkező sértett kezeit az egyik alkalmi szálláshelyen megkötözték, fához rögzítették, négykézlábra kényszerítve botokkal ütlegelték. A veréseken túlmenően koldulásra bírták a teljesen védtelen férfit, majd az így szerzett összeget erőszakkal vették el tőle.

P. Attila tagadta a terhére rótt bűncselekményeket, azt azonban elismerte, hogy gyakorta koldult együtt a sértettel, s olykor-olykor, bosszantó viselkedése miatt bizony megverte őt.

A büntetett előéletű férfi ellen, aki bűncselekményekből és szabálysértésekből tartotta fenn magát, a nyomozást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság folytatja.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com