Nyugat-Dunántúl

 

Novemberre készül el a hajléktalanok krízisközpontja Győrött. A beruházásra 250 millió forintot fordít az önkormányzat.

 

A beruházás már megkezdődött, arra 250 millió forintot fordít az önkormányzat saját forrásból – mondta Szabóné Vörös Ágnes népjóléti osztályvezető. Egy önkormányzati tulajdonú épületet újítanak fel, a létesítményben 70 adagos konyhát, 60 férőhelyes nappali melegedőt és 60 férőhelyes téli krízisszállót rendeznek be. Egészségügyi ellátást, tisztálkodási lehetőséget biztosítanak az intézményben a fedél nélkül maradt embereknek, és mentális segítséget is nyújtanak nekik.

 

A fejlesztés célja, hogy jobb körülmények között helyezhessék el a rászorultakat – mondta el az osztályvezető. Az új krízisközpont megnyitásával ugyanis a hajléktalanokat segítő szolgálat befogadóképessége nem növekszik, mivel bezárják azt a helyet, ahol korábban fogadták telente a hajléktalanokat.

 

A fedél nélküli emberekről a nagy nyári melegben is gondoskodik a szolgálat, ezekben a napokban folyadékkal látja el őket.

 

Az eredeti cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com