Tízek tanácsa

Alulírottak, a „Tizek” Hajléktalan Embereket Segítők Budapesti Tanácsa, (a fővárosi hajléktalanellátó szervezetek választott érdekképviseleti szervezete), ismételten arra kéri a Fővárosi Közgyűlés képviselőit és Tarlós István főpolgármester urat, hogy ne fogadják el a hajléktalan ellátó civil szervezetek szerződéseinek egyoldalú felmondásáról szóló előterjesztést!

Kérjük, az „új fővárosi hajléktalanellátási koncepció” megvalósítása érdekében annak főbb elemeit hozzák nyilvánosságra, és felmondás helyett az abban megfogalmazott céloknak megfelelően vizsgálják felül a jelenlegi Közszolgáltatási Szerződéseket.

A szerződések egyoldalú felmondása beláthatatlan következményekkel – például több mint 1000 ember utcára kerülésével – járhat, melyért a szervezetek semmilyen felelősséget nem tudnak vállalni, és nincs eszközrendszerük a kialakuló helyzet kezelésére sem.

Kérjük, hogy a Főváros Egészségpolitikai és Szociális Bizottságához hasonlóan, mely 2011. január 20-i, valamint 2011. március 21-i ülésén sem támogatta Dr. Szentes Tamás előterjesztését, a Fővárosi Közgyűlés se fogadja el a szerződések felbontását, hanem – ahogyan azt az ellátó szervezetek több alkalommal kérték – kezdeményezzen tárgyalásokat módosításuk érdekében.
 

Budapest, 2011. március 21.
Kiadta: Tizek Tanácsa
Sajtókapcsolat: 06 70 4250139
06 20 9129533

Időjárás Budapest
Int.ker.TESZT

intker.terk.TESZT

Komment

Pályázatfigyelő

 

www.pafi.hu

Videók

Regionális hajléktalan ellátók diszpécserszolgálatai és hajléktalan ellátással kapcsolatos információs oldal.
A beküldött hírek, cikkek és fórum oldalon megjelenő vélemények nem feltétlenűl tükrözik a tulajdonos álláspontját, minden egyes hozzászólás a szerző saját véleménykifejtése, amelynek tartalmáért a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget. (2007-2018)
A domain nevek és az oldal tulajdonosa: Buzás Endre 2007-2018 ©

http://diszpecserportal.huhttp://otthontalanok.hu, http://hajléktalan.hu, http://latszom.com